Om oss

Førstevalget siden 1972

Lindland Maskin as er en videreføring av det private selskapet Jan Arvid Lindland, etablert i 1972. Firmaet har hatt en jevn og solid vekst siden starten, og teller i dag rundt 75 dyktige medarbeidere.

Lindland Maskin er totalleverandør av entreprenørtjenester til kunder i offentlig og privat sektor. Med hovedbase i Lyngdal har vi vårt hovedmarkedsområde fra Kristiansand i øst til Rogaland i vest.

Vi er kjent for allsidig kompetanse, effektiv problemløsing og sikker gjennomføring av alle oppdrag. Det gjør oss til det naturlige førstevalg for alle kvalitetsbevisste kunder.

Vårt mål er fortsatt sunn vekst og styrking av vår markedsposisjon. Ved å kombinere tradisjonelle tjenester med moderne løsninger, skal vi være en foretrukket samarbeidspartner også i fremtiden.

 

Fremtiden i fokus

Gjennom nærmere fem tiår har Lindland Maskin etablert seg som en solid aktør i markedet. Vi er i dag en maskinentreprenør som har både tyngden og bredden til å ta selv de mest krevende oppdragene.

Vi har fokus på kvalitet og kompetanse i et langsiktig perspektiv. Det betyr at vi utvikler oss kontinuerlig i takt med markedet – med hensyn til nye krav og behov så vel som teknologi og metoder.

Med vår topp moderne maskinpark og erfarne stab av topp motiverte fagfolk er ingen jobb for stor eller for liten. Det gjør oss til en pålitelig samarbeidspartner til alt fra offentlige foretak til private huseiere.

Ved å forene vår erfaring med evnen til å tenke nytt skal vi tilby stadig bedre og mer effektive løsninger. Med mange bein å stå på har vi lagt et solid fundament for framtiden.

 

En entreprenør – hele jobben

Lindland Maskin har bred erfaring med ulike prosjekter for større utbygging. Vi har kompetanse og kapasitet til å påta oss hele prosjekter – fra íde til ferdigstillelse.

Vi deltar gjerne i den innledende fasen, der vi gir gode råd om hvordan prosjektet kan realiseres. Deretter utvikler og oppfører vi komplette løsninger for det aktuelle området eller eiendommen.

Vår styrke er fleksibilitet og bredde. Vi har effektive løsninger for alle typer utbygginger – fra mindre boligfelt til større veitraseer. Det gjør oss etterspurt innen stat, kommune og privat sektor.

Lindland Maskin har vært engasjert i en rekke større og mindre prosjekter i regionen. Vi kan vise til mange gode referanser fra Statens Vegvesen og andre kunder som stiller strenge krav til gjennomføring.

 

Ingen jobb for liten ……….

Selv om vi ofte jobber på store offentlige prosjekter for stat og kommune, tar vi gjerne mindre oppdrag for private kunder. Det var dette firmaet startet med i sin tid, og vi ønsker å ivareta denne tradisjonen i fremtiden.

Vi utfører alle typer grunnarbeid til hus og hage, og gjør alt klart for anleggsgartnere og andre håndverkere. Dette omfatter blant annet rivning av gamle bygg, opparbeidelse av nye tomter, forarbeid for uteareal og grøntanlegg.

Lindland Maskin tilbyr også salg av singel og pukk, jord og andre masser flere steder i regionen. Uansett hvor liten jobben er, har du en person å forholde deg til gjennom hele prosessen.

Har du et lite oppdrag eller prosjekt?

Spør oss – vi kommer gjerne på befaring for å se hva vi kan gjøre for deg.